Over ons

Beuker Onderwijs is in 2007 gestart als onderwijsadviesbureau met als doel scholen, gemeenten en besturen te adviseren en te ondersteunen in de ontwikkeling van onderwijs. Hierin ligt de focus op kwalitatieve verbetering van het onderwijs door het bieden van innovatieve oplossingen.

Onze onderwijsadviseurs zijn Willeke Beuker en Elselien Boekeloo.

Over Willeke

Willeke Beuker heeft na haar opleiding aan de PABO Onderwijskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie onderwijsadvieswerk. Zij werkte eerst als leerkracht en specialist meer- en hoogbegaafdheid op een basisschool. Tegenwoordig is ze onder andere werkzaam als onderwijsadviseur, coach, trainer, coördinator van onderwijsprojecten en schrijft ze onderwijscurricula voor zomerscholen, onderwijstijdverlenging en bijlesklassen. In 2001 is ze als schoolbegeleider begonnen bij de schoolbegeleidingsdienst Drienerwoold (tegenwoordig Expertis) in Enschede. In 2007 startte ze Beuker Onderwijs. Eerst combineerde ze dit met het leraarschap, na een tijdje werkte ze volledig als onderwijsadviseur en dit doet ze nog steeds en met heel veel plezier.

Over Elselien

Elselien Boekeloo is vanaf 2012 werkzaam als onderwijsadviseur bij Beuker Onderwijs. Vanaf toen is Beuker Onderwijs als V.O.F. verder gegaan. Elselien Boekeloo heeft gewerkt als leerkracht in het reguliere en speciaal basisonderwijs en heeft Onderwijskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Elselien adviseert en begeleidt leerkrachten bij het onderwijsleerproces in de groep. Daarnaast geeft ze workshops en teambijeenkomsten, schrijft ze onderwijsmodules en maakt ze spellen (www.school-games.nl).