Hieronder zie je alle handleidingen en werkboeken. De lessen zijn per groep afgestemd op het aanbod van die groep. En in elke les staat één doel centraal zodat je de hele les focust op dat doel. De lessen zitten vol met coöperatieve werkvormen en spelletjes die allemaal bijdragen aan het lesdoel en ervoor zorgen dat leerlingen actief met de leerstof aan de slag gaan.

Let op! In de handleiding staan de antwoorden van de opdrachten in het werkboek.

In elke les wordt gewerkt aan uitbreiding van de woordenschat door middel van het aanleren van woorden met hun betekenis die te maken hebben met het lesdoel. In de handleiding staat een verhaal waarin de woorden voorkomen en waarin de woorden worden uitgelegd.

Sinds 2015 werken leerkrachten met het lesmateriaal en allemaal geven ze aan dat de lessen zo goed werken, omdat het zo doelgericht is. De lesopbouw is gericht op het halen van het doel en stelt de leerkracht en de kinderen in staat om te focussen.

In elke les  wordt expliciet instructie gegeven. In de handleiding staat extra tekst voor modeling en uitleg. Het zijn suggesties voor wat je in je uitleg kunt zeggen en wat je kunt zeggen tijdens het hardop denkend voordoen. Expliciete instructie en begeleiding tijdens het oefenen zijn een vast onderdeel van alle lessen.

COMING SOON

SPELLEN

Binnenkort vind je hier ook onze schoolspellen. Houd de site in de gaten.

Stay up to date

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Visit Us 

Leo Dongelmansstraat 1

1391 EW Abcoude

Open

M-F: 8am – 6pm

S & S: closed